ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:10

ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN

ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2019 - 14:52

383 views

İlimizde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması amacıyla “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” sloganlı kampanya kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.
Amasya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin 75. Yıl İMKB Bayezıt İlkokulu önünde düzenlediği etkinliğe katılan Vali Dr. Osman Varol, “Çocuklarımız yılın başından beri trafikte yaya önceliğiyle ilgili yaptığımız çalışmalara canı gönülden destek veriyorlar, bu işi benimsediler. Bugün de cıvıl cıvıl harika etkinlikleriyle bu konuda bize destek oldular. Ben hepsine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hepsini gözlerinde öpüyorum” dedi.
Öğrenciler yaya geçidi üzerinde küçük bir konser vererek farkındalık oluştururken, lise öğrencileri de ellerindeki pankartlarla yaya önceliğine dikkat çekti. Yaya geçidini doğru kullanmanın da önemini anlatılırken, sürücülerden uygulamanın güzel olduğuna dikkat çekti. Öğrenciler, sürücülere küçük hediyelerde vermeyi ihmal etmedi. Çocuklar ve Vali Varol hep bir ağızdan “Öncelik hayatın öncelik yayanın” diye bağırarak erik dalı oynadılar.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.