YENİ KONSERVATUAR KADROSUNDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARETAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:44

YENİ KONSERVATUAR KADROSUNDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET

YENİ KONSERVATUAR KADROSUNDAN BAŞKAN SARI’YA ZİYARET
Son Güncelleme :

22 Kasım 2019 - 11:56

254 views

Yeni konservatuar kadrosundan Başkan Sarı’ya ziyaret

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret eden, yeni konservatuar kadrosu, gerçekleştirilecekleri faaliyetler hakkında kendisini bilgilendirdi.

Belediye konservatuarına yeni atanan Koordinatör Mustafa Yeni ve oluşturduğu kadrosu, Türk Halk Müziği Koro Şefi Taylan Özer, Türk Sanat Müziği Koro Şefi İlhan Demirci, Türk Tasavvuf Müziği Koro Şefi Ahmet Bilen ve enstrüman kursu veren Müzik Öğretmenleri ile Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret ederek, yapılacak faaliyetler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette, Kültür ve Sosyal işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muammer Tufanoğlu’da yer aldı.

Ziyarette, Sanat ve sanatçının önemini belirten Belediye Başkanı Mehmet Sarı, konuşmasında şunları kaydetti; “Belediye Konservatuarının her daim yanında olacağım. Sanata ve sanatçıya desteklerimiz, imkanlarımız ölçüsünde devam edecek. Yenilen kadromuzla inanıyorum ki, buradan yetişecek gençlerimiz, ilerleyen süreçte Amasya’mızı sanatsal ve kültürel alanda temsil edecek” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.