TELEFERİK İÇİN İMZALAR ATILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:29

TELEFERİK İÇİN İMZALAR ATILDI

TELEFERİK İÇİN İMZALAR ATILDI
Son Güncelleme :

26 Ocak 2021 - 10:43

186 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Teleferik projesinin uygulanacağı alanın belediyeye tahsisi için Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ile protokol imzaladı.Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı halkına verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Başkan Sarı, Teleferik projesinin uygulanacağı alanın Orman Bölge Müdürlüğünden belediyeye tahsisi için Bölge Müdürü Halil Oflu ile protokol imzaladı.

‘NE SÖZ VERDİYSEK, YERİNE GELMESİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ’
Niyet hayır, akıbet hayır sözleri ile çıktıkları yolda yürümeye devam ettiklerini belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları söyledi; “Biz Amasya’ya gelirken, hemşehrilerimize ne söz verdiysek, onların yerine gelebilmesi için mücadele ediyoruz. Ve diyorum ki; Bu can bu bedende kaldığı müddetçe, Cenab-ı Hak fırsat verdiği müddetçe verdiğimiz sözleri biiznillah yerine getireceğiz. Her zaman şöyle dua ediyorum. Yarabbi gönlümüzden geleni dilimizden çıkar. Gönlümüzün ve dilimizin ayrı olmasına müsaade etme. Ve yine diyorum ki; Yarabbi Amasya’ya ve halkımıza verdiğimiz sözlerin yerine gelmesini hayırlısı ile bize nasip eyle diye her gün dua ediyorum” dedi.

‘ÇOK ÇALIŞIP, BAŞARACAĞIZ’
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin verdiği talimat ile dünü dünde bırakın önünüze bakın emri ile çıkılan yolda verilen sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Sarı açıklamasının devamında; “Sayın Genel Başkanımızın bize tek talimatı çok çalışacaksınız ve başaracaksınız. Bizlerde bu doğrultuda işlerimize o şekilde planlayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

‘AMACIMIZ HALKA HİZMET EDİP DUAYA MAZHAR OLMAK’
Amacının halka hizmet edip duaya mazhar olmak olduğunu söyleyen Sarı; “Bugün burada toplanmamızın amacı günlerdir gayretimizin ve mücadelemizin geldiği son noktadır. Teleferiğin kalkış istasyonun yeri bize ait. Şimdi ise çıkış noktası var. Teleferik projemiz için 380 dönümlük orman arazisinin devri için bugün protokol imzalıyoruz. Bu bölgemizde mesire alanları, spor merkezi, bungalov evleri, çocuk eğlen merkezlerinin dışında Amasyalıya ihtiyacı olan piknik alanlarımız var. Bugün Amasyalı hemşehrilerimize bu müjdeyi vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Bizler şehrimiz insanının verdiğimiz sözleri yerine getireceğimize inanmasını bekliyoruz. Zaten bu hususta bizlere inanıyorlar. Verdiğimiz sözden geri adım atma gibi asla bir durum söz konusu olamaz”.
,
Başkan Sarı’nın açıklamasının ardından teleferik projesinin uygulanacağının alanın belediyeye tahsisi için Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ile protokol imzaladı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.