TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞININ ÇOCUKLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:16

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞININ ÇOCUKLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞININ ÇOCUKLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Son Güncelleme :

02 Kasım 2019 - 11:37

195 views

İlimizde madde ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele amacıyla uygulanan ‘Farkına Var’ projesi kapsamında Yeşilırmak Ortaokulu öğretmen ve öğrenci velilerine yönelik seminer gerçekleştirildi.
Valimiz Dr. Osman Varol’un başkanlığındaki Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan karar gereği; ilimizde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Yeşilay Cemiyeti Amasya Şubesi’nin katkı ve destekleriyle uygulanan ‘Farkına Var’ projesi kapsamında Yeşilırmak Ortaokulu öğretmen ve velilerine yönelik “Teknoloji Bağımlılığı ve Çocuk” konulu seminer düzenlendi.
Proje kapsamında ‘Bağımlılık ve Madde Bağımlılığı’, ‘Teknoloji Bağımlılığının Çocuklar Üzerindeki Etkisi’, ‘Bağımlılığa Karşı Eğitimin Gücü’, ‘Siber Güvenlik’, ‘Anne-Baba Tutumları’ eğitimleri ile gençlik merkezi ve Yeşilay Cemiyeti’nin tanıtılmasına yönelik çalışmalar uygulanıyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.