Süt Hırsızları İçin Nöbet Tutan Adam, Suçlunun Aç Gözlü Boğa Olduğunu Görünce Gözlerine İnanamadı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:55

Süt Hırsızları İçin Nöbet Tutan Adam, Suçlunun Aç Gözlü Boğa Olduğunu Görünce Gözlerine İnanamadı

Süt Hırsızları İçin Nöbet Tutan Adam, Suçlunun Aç Gözlü Boğa Olduğunu Görünce Gözlerine İnanamadı
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2018 - 10:43

284 views

Mardin’de koyununun sütü azalınca hırsızlardan şüphelenip ahır önünde nöbet tutmaya başlayan adam, sütü tüketenin boğası olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Mardin‘in Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyünde koyunun verdiği süt azalınca hırsızlıktan şüphelenip nöbet tutmaya başlayan şahıs, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Zira sütü içen boğaydı.

KOYUNUN SÜTÜ AZALINCA NÖBET TUTMAYA BAŞLADI

Kızıltepe ilçesine bağlı Güçlü köyünde ikamet eden ve aynı zamanda veteriner hekim olan Faruk Batırhan, süt sağmak için aldığı koyununun sütü her gün azalmaya başlayınca hırsızlıktan şüphelenmeye başladı. Bunun üzerin ahırın yakınında nöbet tutmaya başlayan Batırhan, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü.

SUÇLU, BOĞA ÇIKTI

Ahırdaki boğanın koyunun altından yavrusuymuş gibi sütünü içtiğini gören Batırhan, şaşkınlığını üzerinden attıktan sonra bu anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Boğanın bunu alışkanlık haline getirmesi üzerine hayvanları ayıran Batırhan, boğayı ayrı bir ahırda tutmaya başladı.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.