ŞİMDİ, YAZ SPOR OKULU ZAMANI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:44

ŞİMDİ, YAZ SPOR OKULU ZAMANI

ŞİMDİ, YAZ SPOR OKULU ZAMANI
Son Güncelleme :

22 Haziran 2018 - 13:00

233 views

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Belediyemiz tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen yaz spor okulu açıldı.

Yaz spor okulumuzda çocukların yeteneklerine göre eğitmenleri eşliğinde bir spor branşında kurs göreceklerini ve devamında ise Belediyespor Kulübü bünyesine seçilerek daha organize şekilde sportif faaliyetlerde bulunacaklarını aktaran Belediye Başkanımız Fatih Üçok, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızın da bir gereği olarak daima çocuklarımız ve gençlerimiz için bir ve beraber olma, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sosyalleşmelerine yönelik faaliyetlerimizi aralıksız olarak sürdürdük. Geçen yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulları ile yüzlerce gencimizle buluştuk. Ne mutlu ki; bu yıl da aynı duyarlılıkla yaklaşarak çocuklarını spor okullarına yönlendiren ve bu konuda son derece istekli olan 400 çocuk ve gencimizle açılışımızı gerçekleştirdik. Velilerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum. ”dedi.
Konuşmaların ardından Başkanımız Fatih Üçok, yaz spor okuluna katılan tüm sporculara çalışmalarında başarılar dileyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yoğun ilgi gören ve 11 Branşta 400 kadar sporcunun yer aldığı Yaz Spor Okulu Açılışına, Belediye Başkanımız Fatih Üçok, İlçe Protokolümüz, Başkan Yardımcılarımız, Daire Müdürlerimiz, Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Çolak ile kulüp yetkilileri, Yaz Spor Okulu Komite Başkanı Mahmut Aslan ile komite üyeleri, antrenörler, sporcular ile aileleri katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.