Sevgi evlerinden Başkan Sarı’ya teşekkür ziyareti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:01

Sevgi evlerinden Başkan Sarı’ya teşekkür ziyareti

Sevgi evlerinden Başkan Sarı’ya teşekkür ziyareti
Son Güncelleme :

17 Mart 2021 - 10:00

157 views

Sevgi evlerinden Başkan Sarı’ya teşekkür ziyareti
Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi evlerinde kalan öğrencileri makamında kabul etti.

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 100. Yılı ve 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle hazırladıkları klipe verdiği destekten dolayı Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı makamında ziyaret eden Sevgi evlerindeki öğretmen ve öğrenciler şahsına teşekkür ettiler. Ziyarette İstiklal Marşını okuyarak, duygu dolu bir an yaşatan 6 yaşındaki Eymen Bera Keleş’i tebrik eden Başkan Sarı, minik öğrenciye günün anısına hediye takdim etti.

Amasya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 100. Yılı ve 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü münasebetiyle çocuk evlerinde kalan çocukların Amasya’nın tarihi ve turistik yerlerinde çekilen klipte İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemine vurgu yapıldı. Öğretmen ve öğrenciler, hazırlanan çalışmaya destek veren Vali Mustafa MASATLI, eşi Esra MASATLI, Belediye Başkanı Mehmet SARI ve Amasya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet KURT’a teşekkür ettiler.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.