SERÇOBAN EK MESİRE ALANI İLE GENİŞLİYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:33

SERÇOBAN EK MESİRE ALANI İLE GENİŞLİYOR

SERÇOBAN EK MESİRE ALANI İLE GENİŞLİYOR
Son Güncelleme :

22 Şubat 2021 - 10:13

201 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Serçoban mesire alanında yapımı devam eden ek çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

Halkın yoğun ilgi ve talebi nedeniyle Serçoban’da başlatılan ek mesire alanı ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, alt kısımlara yapımı devam eden kamelyalar ve ağaçlandırma çalışmaları ile çevre illerden gelen vatandaşların isteklerine daha hızlı cevap verilebileceğini söyledi. 4 ay önce MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve geniş bir katılım ile açılışı gerçekleştirilen Serçoban Hazretleri mesire alanı vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 11 bin metrekarelik alana kurulu alanın yeterli gelmemesi nedeniyle ek mesire alanı çalışmaları başlattıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Çalışmalar tamamlandıktan sonra mesire alanından halk daha fazla yararlanacak” dedi.

‘HALKIMIZ HAYIR DUALARINI EKSİK ETMESİN’
Yoğun ilgi gören mesire alanı için ek mesire alanı çalışması başlattıklarını söyleyen Sarı açıklamasında şunları kaydetti; “4 ay önce bölgenin en modern mesire alanını Amasya’mıza kazandırdık. Hizmete girdiği günden bu yana halkımız ve çevre illerden gelen vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gören bölgemize ek mesire alanı ile istek ve taleplere daha fazla cevap vermiş olacağız. Hayata geçirdiğimiz her projemiz Amasya’mız ve şehrimizde yaşayan hemşehrilerimizin rahatı ve konforu içindir. Halkımızdan tek isteğim bu süreçte bizlerden hayır dualarını eksik etmesinler. Bizler bu sayede Allah’ın izniyle her zorluğun üstesinden gelerek, daha fazla hizmeti Amasya’ya kazandıracağız” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.