SANAT CAMİASI ÇALIŞTAYDA BİR ARAYA GELDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:40

SANAT CAMİASI ÇALIŞTAYDA BİR ARAYA GELDİ

SANAT CAMİASI ÇALIŞTAYDA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2020 - 10:48

327 views

Amasya’da bu yıl ilki gerçekleştirilen ve sanat camiasının fertlerinin de katıldığı çalıştayda, şehrin tanıtımına katkı sağlayacak kültürel ve sanatsal faaliyetler masaya yatırıldı.
Kültür merkezinde gerçekleştirilen sanat çalıştayı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oğuzhan Zobu’nun öncülüğünde gerçekleştirildi. Sanat camiasının değerli fertlerinin de katıldığı toplantıda, şehrin tanıtımına katkı sağlayacak kültürel ve sanatsal faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
ZOBU: ‘ŞEHRİMİZİ KÜLTÜR-SANAT ALANINDA ÜST SEVİYELERE ÇIKARMAK İSTİYORUZ’
Şehrin kültür-sanat alanını diğer illerden ayırmak ve marka değerini yükseltmek için farklı faaliyetler yapmayı planladıklarını belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zobu, “Amasya’mızın tanıtımına katkı sağlamak ve kültür-sanat alanında üst seviyelere çıkarabilmek adına sanat camiamızın değerli fertleri ile bir araya geldik. Çalıştayımız da ortaya atılan değerli fikirleri istişare edip, hayata geçirmek için kararlar aldık. Kültürel ve sanatsal faaliyetler ile şehrimizin marka değerini daha da üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Sanata ve sanatçıya değer veren Amasya Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı’nın önderliğinde İlkini gerçekleştirdiğimiz toplantımıza katılarak, naçizane düşünce ve fikirlerini bizlerle paylaşan sanat camiamızın bireylerine teşekkür ediyorum” dedi.
Sanat çalıştayının benzer toplantılarının ileri ki süreçte de geniş katılım ile devam edeceği öğrenildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.