MİNİK ELLERDEN LÖSEVE DESTEK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:24

MİNİK ELLERDEN LÖSEVE DESTEK

MİNİK ELLERDEN LÖSEVE DESTEK
Son Güncelleme :

16 Kasım 2019 - 10:45

178 views

Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu minikleri toplam 200 öğrenci, velileri ve öğretmenleri ile birlikte lösemili çocuklara dikkat çekmek ve destek olmak için yürüyüş gerçekleştirerek kendi hazırladıkları ayraçları satışa sundu.
Parlayan Yıldızlar (Dilek Gençoğlu) Renkli Kelebekler (Özlem Topçu) Neşeli Mucitler (Hanife Aydın) Sevimli Bilginler (Ceyda Sözcü) Nazar Boncukları (Duygu Kaplan) Yıldızlar (Mustafa Özkan), Gülen Yüzler (Seray Kuzu), Bilginin Mucitleri (Bilgi Arslan) isimli sınıfları öğretmenleri, LÖSEV hastalığı ve LÖSEV hakkında bilgilendirerek, üzerinde Lösemi Değil İyilik Bulaşsın, Mutlu Yarınlar İçin LÖSEV, Belki Umut Sensin İlik Ver Umut Ol, Lösemi Bulaşıcı Bir Hastalık Değildir, Lösemi Tedavi Edilebilen Bir Hastalıktır yazılarının yer aldığı pankartlar ile maskelerini takıp Zübeyde Hanım Anaokulu’ndan Yavuz Selim Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirerek farkındalık oluşturdu.
Çocukları bilinçlendirmek ve onlara güzel bir deneyim kazandırmak adına böyle bir etkinlik ortaya koyan Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri ve Müdüresi Nurdagül Diker, Çocuklarımız ile birlikte hazırladığımız kitap ayraçlarını satarak gelirini LÖSEV’ e bağışlamak için oyun salonumuzda standlar hazırladık. Çocuklarımız standlardan beğendikleri kitap ayraçlarını alarak ellerindeki paraları hazırlamış olduğumuz kutuya attılar. Toplanan gelirin LÖSEV’e bağışlanıp lösemili çocukları mutlu etmek için kullanılacağı konusunda çocuklarımızı bilinçlendiriyoruz. Öğrencilerimiz bu yaşta yardımlaşmanın ve birlikteliğin önemini kavrıyorlar. Bu kitap ayraçlarının satışı ile Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri ilgilendi dedi.
Farkındalık yaratmak adına yardımlaşma ve birlikteliğin aşılanmaya çalışıldığı Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinden bir grup öğrenci, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ellerinde kitap ayraçları ile ziyaret etti.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Fevzi Terzi, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinden kitap ayracı alarak LÖSEV’e destek oldu. Başhekim Terzi, Minik öğrencileri farkındalık yaratmak adına böyle bir etkinlikte yer aldıkları için tebrik etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.