‘KASK TAKIN HAYATA GÜVENLE BAKIN’ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:48

‘KASK TAKIN HAYATA GÜVENLE BAKIN’

‘KASK TAKIN HAYATA GÜVENLE BAKIN’
Son Güncelleme :

26 Ekim 2019 - 16:54

155 views

Vali Dr. Osman Varol, motosiklet sürücü ve yolcularının kask kullanmasının hayati önemine vurgu yapmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen ‘Kask Takın Hayata Güvenle Bakın’ temalı etkinliğe katıldı.
Şehzadeler Gezi Yolunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinliğe Vali Varol’un yanı sıra Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, Taşova Kaymakam Vekili Talha Altuntaş, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, daire amirleri, görevliler ve vatandaşlarımız katıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevlileri polislerin motosiklet sürerken kask takmanın önemine dikkat çektikleri ve kullanımın oranının en üst seviyeye çıkarılması amacıyla sunum yaptıkları etkinlikte ‘Hacivat Karagöz’e Kaskını Taktırıyor’ adlı ortaoyunu da sahnelendi.
Programın sonunda motosiklet sürücülerine hediyeler veren Vali Varol, genç bir sürücünün kaskını takmasının ardından çok sayıda vatandaşımızın da yer aldığı motosiklet konvoyunun da başlangıcını yaptırdı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.