ENGELSİZ MISRALAR ŞİİR DİNLETİSİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:37

ENGELSİZ MISRALAR ŞİİR DİNLETİSİ

ENGELSİZ MISRALAR ŞİİR DİNLETİSİ
Son Güncelleme :

07 Aralık 2019 - 12:20

148 views

Amasya Üniversitesi Türkçe Kulübü, Sevgican Anadolu Engelliler Derneği ile Türkiye Beyazay Derneği Amasya Şubesi iş birliğiyle “Engelsiz Mısralar” başlıklı bir şiir dinletisi düzenlendi.
Milli Hakimiyet Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Amasya Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ahmet Kırlangıç, Amasya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Muammer Tufanoğlu, Sevgican Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail İlmaz, Türkiye Beyazay Derneği Amasya Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ünal Kurt Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Musa Demiryarar, Türkiye Sakatlar Derneği Amasya Şube Başkanı Emine Hicin Arslan ile birçok davetli ve öğrenci katıldı.
Programda aralarında Gazi Ortaokulu öğrencileri, dernek başkanları ve üyeleri, Dünya Olimpiyat Şampiyonu Güreşçimiz Mahmut Demir, SGK Başkanı Nurcan Yurt Şenel ve birçok kişi şiirler okuyarak asıl engelin zihinlerde olduğuna vurgu yaparak topluma farkındalık mesajları verdiler.
Program, Rektör Yardımcı Prof. Dr. Recep Kürkçü tarafından katılımcılara fidan sertifikası verilmesinin ardından, fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.