BU KUMBARA HAYAT KURTARIYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:22

BU KUMBARA HAYAT KURTARIYOR

BU KUMBARA HAYAT KURTARIYOR
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2019 - 13:49

470 views

Amasya Anadolu Lisesi öğrencilerinden Tuana Hırçın ve Öykü Öksüz adlı öğrenciler kendi tasarladıkları “Sevgi kumbarası” ile arkadaşları arasında yardım kampanyası başlatıp, LÖSEV derneğine bin 605 liralık para topladılar.
Tuana Hırçın, “Arkadaşlarımız arasında yardım kampanyası başlattık. Biriktirdiğimiz harçlıklarımızı sevgi kumbarasında biriktirerek, LÖSEV’e destekte bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesin sağlıklı yaşama hakkı vardır” dedi.
Öykü Öksüz ise, “LÖSEV için Sevgi Kumbarası adı altında bir kampanya başlattık. Arkadaşlarımız da bu kampanyamıza duyarsız kalmadı. Harçlıklarını LÖSEV’le paylaştılar. Bin 605 TL topladık. Topladığımız Bu Parayı LÖSEV’e destek olmak için banka hesabına yatırdık. Çok mutluyuz. Umarım bu desteğimiz işlerine yarar” dedi.
Amasya Anadolu Lisesi Okul müdürü Niyazi Şişik, okulumuzun amacının çocuklarımızı akademik tarafa hazırlamanın yanında değerler eğitimini de vererek hayata da hazırlamak olduğunu belirterek, “Öğrencilerimiz, bu gibi davranışları her sene yaparak gönüllere de dokunuyorlar, herkeste bir iz bırakmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimi bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.