‘BELEDİYE GİRİŞİNE DEZENFEKTAN TÜNELİ KONULDU’Amasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:28

‘BELEDİYE GİRİŞİNE DEZENFEKTAN TÜNELİ KONULDU’

‘BELEDİYE GİRİŞİNE DEZENFEKTAN TÜNELİ KONULDU’
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2020 - 12:52

341 views

Amasya Belediyesi, koronavirüs Covid-19 salgını ile mücadele önlemleri doğrultusunda, belediye girişine dezenfeksiyon tüneli oluşturdu.

Belediye tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında, hizmet binası girişine ‘yaya dezenfeksiyon tüneli’ oluşturuldu. İşlemleri için belediyeye gelen vatandaşlar, tünel içerisinden geçip, ateş ölçümleri yapıldıktan sonra binaya giriş yapıyor. ‘BELEDİYE GİRİŞİNE DEZENFEKTAN TÜNELİ KONULDU’
Vatandaşlara bir düzen içerisinde hizmet verebilmek ve sağlıklarını kontrol altında tutabilmek için dezenfeksiyon tünelini oluşturduklarını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında şunları kaydetti; “Koronavirüs salgını ile yurt genelinde mücadele ediyoruz. Panik yapmadan gerekli önlemleri alarak mücadelemize devam ediyoruz. Belediye hizmet binamızın girişine dezenfeksiyon tüneli oluşturduk. Ayrıca, görevli arkadaşlarımız tarafından gelen vatandaşlarımızın aynı zamanda ateşleri ölçülüyor. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına belediye imkanlarımız ve görevli arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor. Bizler bu denli yoğun çalışırken vatandaşlarımızdan da her zamanki gibi önemli bir ricamız var: Lütfen gerekli olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Zaruri durumlarda ise çıkarken muhakkak maskenizi takarak çıkın. Bu hepimizin vatandaşlık görevi. Kendimizi ve çevremizdekileri korumak adına önlemlerimizi en üst düzeyde alalım” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.