BAŞKAN SARI, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:01

BAŞKAN SARI, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN SARI, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Son Güncelleme :

27 Kasım 2019 - 13:31

119 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Şeyhçui Mahallesi Türkistan Caddesi güzergahında, yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe ve Su Kanalizasyon birimlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özel, Belediye Meclis Üyesi İsmail Lap ve Mahalle Muhtarı Ömer Yaşar Keleş ile birlikte Türkistan Caddesi üzerinde buunan1,5 kilometrelik alanda yapılan yol kazıma ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sonrasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şunları kaydetti; “Türkistan Caddesi güzergahında bulunan 1,5 kilometrelik yolumuzu ekiplerimiz ile birlikte asfaltlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Merkezi caddelerimizden bir tanesi olan bu bölgemiz kış sezonu öncesi sıfır asfalt ile yenilenmiş olacak. Bu anlamda kış gelmeden Amasya’mızda girilmedik, yapılmadık cadde ve sokağımız kalmayacak. Şuan yapılan çalışmalarımız gündelik işlerimiz; aralık ayı itibariyle asıl projelerimize başlayacağız. Her gün şehrinizin bir tarafındayız geçen hafta Ataşehir 55 Evler bölgemizde bugün ise Şeyhcui güzergahımızda yoğun şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1,5 kilometrelik yolumuzu, kendi öz imkanlarımızla yapıyoruz. Hemşerilerimiz bizleri izlemeye ve yaptığımız çalışmalarımı takip etmeye devam etsinler” dedi.

Şeyhçui mahalle muhtarı Yaşar Ömer Keleş ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Lap, belediye birimlerinin başlatmış oldukları çalışmalardan dolayı Başkan Sarı ve personeline mahalle sakinleri adına teşekkür ettiler. Son olarak ise Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özel, asfaltlama çalışmaları ile ilgili teknik bilgiler verdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.