Amasya’da Hafızlık Yaz Temel Eğitim Kursu - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:48

Amasya’da Hafızlık Yaz Temel Eğitim Kursu

Amasya’da Hafızlık Yaz Temel Eğitim Kursu
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2021 - 10:21

180 views
Amasya’da Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesinin temeli olan Hafızlık Yaz Temel Eğitim Kursu İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Coşkun, İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, öğrenci ve velilerin katıldığı tören ile başladı.
5 Temmuz itibarıyla başlayan Hafızlık Yaz Temel Eğitim Kursu ile hedeflenen beklentiler hakkında açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, İl Müftülüğü olarak kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Coşkun yaptığı konuşmasında, örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin, hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası eğitim öğretim süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesini, mesleki, akademik, sosyal, kültürel, sportif ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesinin amaçlandığını belirtti.
Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bilal Baysal ise Projenin teknik konuları ile öğrenci velilerini ve diğer davetlileri bilgilendirmiş, 2021-2022 eğitim öğretim yılında da uygulanacak olan Okul-Kur’an Kursu İş Birliğine Dayalı Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesinin hayırlara vesile olması dilek ve temennisinde bulundu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.