YEPAŞ’IN ABONELERİNE MÜJDESİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:31

YEPAŞ’IN ABONELERİNE MÜJDESİ

YEPAŞ’IN ABONELERİNE MÜJDESİ
Son Güncelleme :

13 Nisan 2019 - 9:57

575 views

Amasya’ya elektrik hizmeti veren YEPAŞ, gelişen teknolojik dijitalleşmeyi takip etmek ve müşterilere yenilikçi hizmet sunmak amacıyla YEPAŞ Online Müşteri Portalını hayata geçirdi.
Amasya’ya elektrik hizmeti veren YEPAŞ, gelişen teknolojik dijitalleşmeyi takip etmek ve müşterilere yenilikçi hizmet sunmak amacıyla YEPAŞ Online Müşteri Portalını hayata geçirdi. Müşteriler Müşteri Portali üzerinden “tek tık” ile elektrik abonelik ve sayaç bilgilerini kontrol etme, borç sorgulama, borç ödeme, geçmiş fatura ve ödemelerini kontrol etme, abonelik başlatma abonelik iptal etme işlemlerini ve her türlü bilgi güncelleme işlemlerini interaktif olarak yapabilecekler.
YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam yaptığı açıklamada, “Görevli elektrik tedarik şirketi olarak Samsun, Ordu, Çorum Amasya ve Sinop’ta çalışmalarına devam ettiklerini ve müşteri memnuniyetine odaklandıklarını ifade etti. YEPAŞ, müşteri hizmetlerine yönelik tüm süreçlerini dijitalleştirme ve bu yönde hızlı ve verimli bir perakende satış şirketi haline getirme vizyonu doğrultusunda hızla ilerlemektedir. Bu amaçla oluşturduğumuz portalimiz müşterilerimizin abonelikleriyle ile ilgili her türlü işlemi yapabilmesi amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.” dedi.
Elektrik Aboneliği Artık Çok Kolay
Abonelik süreçlerinin dijitalleşme yolculuğundan bahseden YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, ‘’Müşterilerimiz artık YEPAŞ internet sitemiz üzerinden canlıya aldığımız YEPAŞ Online Müşteri Portalımıza girerek tüm hizmetlerimizi dijital olarak yönetebilecekler’’ diyerek müşteri portalından bahsetti.
Müşterilerimiz internete bağlı tüm cihazlardan TC. Kimlik numaraları ve YEPAŞ sistemine kayıtlı cep telefonu numaraları ile YEPAŞ Online Müşteri Portalına ulaşabilecek olup, aşağıda ki işlemleri kolaylıkla yapabileceklerdir.
Abonelik başlatma, Abonelik iptal etme (fesih), Borç sorgulama, Kendisine ait veya bir başkasına ait borcu ödeme, Fatura detaylarına ulaşma, Son 6 aylık toplu fatura detaylarına ulaşabilme, Mevcut aboneliklerini sorgulayabilme, Mevcut bilgilerini güncelleyebilme, Şikâyet, Öneri, Talep girişi veya usulsüz elektrik şikayeti yapabilme, İndirimli elektrik talebinde bulunma,
Artık müşterilerimizin elektrik abonelik işlemleri için YEPAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezleri ile N Kolay Yetkili İşlem Merkezlerine gelmesine gerek olmayıp, müşterilerimiz YEPAŞ Online Müşteri Portalı üzerinden abonelik işlemlerini başlatabilecekler, abonelik ücretlerini internet sayfamız üzerinden kredi kartları ile ödeyebilecek olup daha sonra kurye ile kendilerine göndereceğimiz sözleşmeleri ev ya da işyerlerinde imzalayarak tüm işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.