VALİMİZ KANSER HASTALARINI ZİYARET ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:28

VALİMİZ KANSER HASTALARINI ZİYARET ETTİ

VALİMİZ KANSER HASTALARINI ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

05 Nisan 2019 - 15:16

244 views

Sosyal içerikli çalışmaları ve “1-7 Nisan Kanser Haftası” sebebiyle Valimiz, 10 yıldır diyabet ve 2 yıldır kolon kanseri ile mücadele eden ve yatağa bağımlı halde yaşamak zorunda kalan Saffet Güripek ve kardeşini evlerinde ziyaret etti.

Valimiz Dr. Osman Varol, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz ve İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Özgür Dalkıran ile birlikte 51 yaşında olan ve 10 yıldır şeker hastalığı bulunan, ayrıca 2 yıl önce konulan kolon kanseri teşhisinden sonra yürüme fonksiyonlarını kaybederek yatağa bağımlı halde yaşayan Saffet Güripek ve kardeşine ziyaret gerçekleştirdi.

Hasta vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Valimiz hastalıklarının son durumu hakkında bilgi aldı. Tedavi sürecinde kendisine her türlü imkânın ve kolaylığın sağlanması hususunda gerekli talimatları verdi.

Saffet Güripek ve kardeşi, yakın zamanda babasını kaybeden Valimize başsağlığı dileklerini ilettiler. Yoğun iş temposuna rağmen ilimizdeki ihtiyaç sahibi ve hasta vatandaşlarımıza ziyaretler düzenleyerek, talep ve şikâyetlerini bizzat dinlemesinden dolayı şükranlarını sundular.

Ziyaret sonrası evden ayrılırken kendisine seslenen yaşlı bir teyzemizin yanına uğrayan Valimiz, kendisiyle sohbet ederek hâl ve hatırını sordu, talep ve şikayetlerini dinledi. Teyzemiz Valimize anlayışı için teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.