NE YAPARSANIZ YAPIN AŞK İLE YAPIN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:48

NE YAPARSANIZ YAPIN AŞK İLE YAPIN

NE YAPARSANIZ YAPIN AŞK İLE YAPIN
Son Güncelleme :

26 Nisan 2019 - 15:17

425 views

Dr. Metin Orbay, hayatta başarılar dilediği mezun öğrencilerine “Yaptığınız işi aşk ile yapın” tavsiyesinde bulundu.
Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreninde konuşan Rektör Orbay, mezun öğrencileriyle hiçbir idari, adli problem yaşamadıklarını vurgulayarak evlatlarını iyi yetiştirdikleri için ailelere özellikle teşekkür etti.
Öğrencilerine seslenen Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kara da, “Öğrenmenin sonu ve mekanı yoktur. Mezuniyet sadece okul yaşamının sonudur. Aynı zamanda bu son yeni bir başlangıçtır. Bu hayat mücadelesinin başlangıcıdır. Bu mücadelede, öğretmenlerinizden öğrendiğiniz yeni bilgiyi öğrenme ve öğrendiklerinizi kullanabilme yetisi ile başarılı olacaksınız. Her zaman yenilikleri takip edin. Araştırarak doğru bilgiye ulaşın işinizi severek yapın. Karşılaştığımız problemleri çözerken sabırlı ve hoşgörülü olun. Arkadaşlar şunu bilin ki gösterdiğiniz her başarı hem ailenizi hem de bizleri mutlu edecektir” diye konuştu.
Törende okul birincisi Çocuk Gelişimi programından Elif Yıldız ile ikinci olan yine aynı programdan Büşra Ay ve okul üçüncüsü Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programından Bünyamin Soykök’e ödülleri verildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.