KAYMAKAM ARABACI, POLİS UYGULAMA DENETLEMESİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:53

KAYMAKAM ARABACI, POLİS UYGULAMA DENETLEMESİ

KAYMAKAM ARABACI, POLİS UYGULAMA DENETLEMESİ
Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 15:04

213 views

Gümüşhacıköy Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı polis uygulama noktasını denetledi. İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Sezgin Çelik ile ilçe girişinde oluşturulan kontrol uygulama noktasını ziyaret eden Arabacı, asayiş, terör ve trafik uygulamaları hakkında bilgi aldı.
Polislerle bir süre sohbet eden Arabacı, uygulamalarda vatandaşlardan gelen olumlu ve anlayışlı tepkilerin memnuniyet verici olduğunu belirtti. İlçede emniyet ve asayiş bakımından genel manada bir sıkıntı bulunmadığına dikkati çeken Arabacı, “Uygulama noktalarında vatandaşımızın seyahat özgürlüğü kısıtlanmadan kontroller yapılıyor. Her aracın 3-4 dakika süre içerisinde sorgulamaları yapılarak yollarına devam etmeleri sağlanıyor. Devletin çalışmalarına yardım etme sorumluluğu olan sürücülerimiz ve halkımız da uygulamadan memnuniyetini ifade ediyor.” dedi.
Çelik, de yol kontrollerinin gece gündüz aralıksız sürdüğünü dile getirerek, gün içinde 100 aracın plaka sorgulaması ile 250 kişinin genel bilgi taramasının (GBT) yapıldığını, yürütülen çalışmaların trafiğe ve güvenliğe engel bir durum oluşturmadığını söyledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.