AMASYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 08:32

AMASYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI

AMASYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI
Son Güncelleme :

20 Mart 2019 - 10:14

440 views

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre Amasya Emniyet Müdürlüğü kendi bünyesinde çalışacak 3 kamu işçisi alımı yapılacak. Kamu işçisi, kamu personeli alımlarına My Memur sitesinden ulaşabilirsiniz.
Amasya Emniyet Müdürlüğüne alınacak kamu işçisi temizlik görevlisi unvanı ile işe alınacak. Alımı yapılacak kamu işçisi alımına başvuracak adaylardan 2’si kişisel durumu engelli olanlar başvuru yapabilecekken; diğer 1 (bir) alıma ise kişisel durumu terörle mücadelede yaralanmış (tmy) olanlar başvuru yapabilecek.
Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilana göre Amasya Emniyet Müdürlüğüne başvuracak adaylardan ayrıca; Askerliğini Yapmış veya muaf olması, Kamu haklarından mahrum bulunmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olması isteniyor. Ayrıca görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması, yaptırılacak Arşiv araştırması olumlu olması, Engelliler için gerekli sağlık kurulu raporu almış olması isteniyor.
Kamu işçisi alımı için adaylar 25 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirecekler. Engelli kamu işçisi alımı için adaylar 00004889151, terörle mücadelede yaralanmış (tmy) olanlar 00004889246 ilan numarası ile başvuru yapacaklar. Başvurular İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya İnternet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabilecekler.
Amasya Emniyet Müdürlüğü kamu işçisi alımında adaylar başvuru sonrası kuraya tabi tutulacak. Kura ise 4 Nisan 2019 tarihinde Saat 10.30’da Amasya Emniyet Müdürlüğünde yapılacak.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.