AMASYA DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI TEKRAR SAİM DİKEN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:48

AMASYA DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI TEKRAR SAİM DİKEN

AMASYA DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI TEKRAR SAİM DİKEN
Son Güncelleme :

25 Mart 2019 - 15:49

236 views

Amasya Dernekler Federasyonu (ADEF) 6. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurulda seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Saim Diken güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
Kâğıthane Belediyesi Meclis Salonunda yapılan Genel Kurula, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AKP Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AKP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Saadet Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı İlker Çiftçi, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hıdır Okka, CHP Genel Başkan Danışmanı Muhammet Çakmak, Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar, CHP Eyüpsultan İlçe yöneticileri, Amasya İlçe ve Köy Dernek Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Olağan genel Kurul’da konuşan ADEF Başkanı Saim Diken, birlik beraberlik mesajları vererek, “Görev süremiz içerisinde yönetimde bulunan arkadaşlarımla birlikte güzel hizmetlere imza attık. Hemşehrilerimizin birlik beraberlik ve dayanışması adına etkinlikler, programlar organize ettik. Sizlerinde destekleri ile örnek çalışmalar gerçekleştirdik. Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz arasında bir köprü kurduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuzun ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.
SAİM DİKEN YENİDEN SEÇİLDİ
Daha sonra ADEF’in yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimi yapıldı. Yapılan seçim neticesinde mevcut Başkan Saim Diken yeniden Amasya
Dernekler Federasyonu Başkanlığına seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Turan Sayar, Turgay Ünsal, Yasin Ak, Zafer Polat, Bülent Köse, Mahmut Ulutaş, Ahmet Usta, Ali Kel, Emine Doğan, Hülya Zabun, Eylem Şahin, Lokman Gümüş, Bayram Göbel ve Hüseyin Duman seçildi. Denetleme Kurulu Üyeliklerine ise İlhan Saban, Sami Karataş ve Zafer Polat seçildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.