AMESİA GIDA BÜYÜYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:52

AMESİA GIDA BÜYÜYOR

AMESİA GIDA BÜYÜYOR
Son Güncelleme :

26 Nisan 2019 - 9:53

459 views

Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Amesia Gıda Araç Filosunu Genişletiyor. Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Güner Arslan: “Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak üyelerimizin ürettiklerinin pazarlanması amacıyla kurmuş olduğumuz Amesia Gıda firması çalışmalarını uzak mesafelere taşıyabilmek ve verilen hizmeti geliştirmek amacıyla yeni frigolu araç alımı yapıldı. Birliğimiz olarak süt ve süt ürünlerinin yanı sıra 2018 yılında başlamış olduğumuz üyelerimizin yetiştirmiş olduğu sağlıklı besi hayvanlarının kesimi yapılarak aracı olmadan direkt tüketiciye ulaştırmak amacıyla Amesia Et markamızla hizmetlerimize devam etmekteyiz.
Amacımız birlik üyeleri olarak yetiştirdiğimiz hayvanların değeri fiyatına satılması, zamanında üretiminin karşılığı olan parayı alabilmesi, aynı zamanda tüketiciye de sağlıklı et ihtiyaçlarını karşılayabilmesi, yine kesilen hayvanın hangi işletmeden geldiğini, sağlık koşullarını, aşı kayıtlarını, hayvanın yaşı ve cinsini ve üreticinin ismini belirten etiketlerle tüketicilerimizin beğenisine sunmaktır.
Bu pazarda yeni alternatifler yaratarak (Üretenden Tüketene) sloganıyla ve bu hizmet anlayışıyla üyelerimizle olduğu kadar tüm çalışanlarımızla beraber yaptığımız işe inancımız tamdır ”dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.