Amasya Gazetesi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:56

AMASYA’ DAKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİ EVLERİNDE ZİYARET

AMASYA’ DAKİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİ EVLERİNDE ZİYARET
Son Güncelleme :

29 Ekim 2019 - 17:12

251 views

Her fırsatta şehit ailelerini ve gazilerimizi ziyaret eden Vali Dr. Osman Varolun talimatları doğrultusunda Amasya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi, Amasya genelindeki şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ve Vali Dr. Osman Varolun selamlarını iletip sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade eden Amasya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırlangıç, şehitlerin ailelerinin ve gazilerin devlete ve millete emanet olduğunu söyledi.

Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Kırlangıç, ‘Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkânları kendilerinin hizmetindedir.’ dedi. İl Müdürlüğümüze bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi olarak bütün şehit aileleri ve gazilerin iş ve işlemlerinin yürütüldüğünü, şehit ailelerinin sorun ve ihtiyaçları noktasında kendilerine yardımcı olunduğunu belirten İl Müdürümüz Ahmet KIRLANGIÇ, Amasya daki şehit aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek görüşüyoruz. Bazı şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sıkıntıları olduğunu görüyoruz, hem bu sorunların çözümü hem de onların yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu ziyaretlerimizi yapıyoruz’ dedi. Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Kırlangıç, gazilere de hayırlı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu. İl Müdürü Kırlangıç, şehit yakınları ve gazilere herhangi bir sıkıntıları olduğunda mutlaka kendisine rahatlıkla ulaşabileceklerini, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.