AMASYA BELEDİYESİ YAZ FUTBOL OKULU SEZONUNU AÇTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:56

AMASYA BELEDİYESİ YAZ FUTBOL OKULU SEZONUNU AÇTI

AMASYA BELEDİYESİ YAZ FUTBOL OKULU SEZONUNU AÇTI
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2018 - 11:31

388 views

AMASYA Belediye Başkanlığı ve Amasya Belediye Spor Kulübü tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen yaz futbol okulu açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek’te katıldı.

Amasya Belediye Başkanlığı ve Amasya Belediye Spor Kulübü tarafından her yıl yaz tatilinde açılışı yapılan yaz futbol Okulu’nun açılış törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek’te katıldı. Yaz futbol okulunun açılışını Amasya Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Erdem ve Mehmet Dümen tarafından yapıldı. Törene, Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şerafettin Aykaç, Amasya futbol il temsilcisi Talat Çalışır, Amasya Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yılmaz Karaca, Amasya Belediye Spor Yönetim Kurulu, Belediye Birim Müdürleri ve Yeni Amasya Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Üzüm’ün yanı sıra çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı.

Yaz futbol okulu açılışında konuşan Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, konuşmasında şunları söyledi;

“Bütün anne-babalarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah güzel bir yaz dönemi geçirirsiniz. Güzel arkadaşlıklar, dostluklar oluşur. Burada artık derslerden arınmış bir şekilde tamamen futbola yönelik bir şekilde çalışacaksınız. Yaz sezonunu kendi aranızda kavga, gürültü etmeden geçireceksiniz. Hocalarımızda sizleri güzel bir şekilde eğitecekler, yeteneklerinize göre çocuklarımız inşallah daha iyi ve daha iyi mevkilerde olursunuz diye düşünüyoruz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.