BAŞKAN SARI, SES YARIŞMASINA KATILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:20

BAŞKAN SARI, SES YARIŞMASINA KATILDI

BAŞKAN SARI, SES YARIŞMASINA KATILDI
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 12:33

492 views

Özel Amasya Açı Ortaokulu ve Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi işbirliği ile düzenlenen 2’inci Bilim-Sanat-Teknoloji şenliği programına Amasya Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, öğrencileri yalnız bırakmadı.
Şenlikte öğrenciler farklı tarzlarda müzik seslendirerek birbirleri ile yarıştı. Şenlikte seslerini yarıştıran yarışmacılar Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ayakta alkışlayarak büyük ilgi gösterdi.
Şenlikte konuşan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı şunları söyledi; “Bu platforma çıkma cesareti gösteren genç kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Mühim olan 1’nci, 2’inci, 3’üncü veya 5’inci olabilmek değil mühim olan gönüllerde yer bulmak ve sizlerin karşısına çıkıp o cesareti gösterebilmektir. Müzik Dedem Korkut’tan başlayan, Karacaoğlandan devam eden, Dede Efendi ile ruh bulan, yine zamanımızda Âşık Veysel ile gönüllere giren, Kazancı Veli ile ruhumuzu derinliklere götüren, Kahtalı Mıçı ile şehrini tanıtan yine Neşet Ertaş’la kendini bulan bir ruh halidir. Bu vesile ile canlarımız, hanım kızlarımız, kardeşlerimiz eğlencenize bizi ortak ettiğiniz için sizlere teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Cenab-ı hak birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Gülen yüzlerinizi soldurmasın. Sizlere tavsiyem şudur ki asla umutsuzluğa kapılmayın ve hayat enerjinizi hiçbir aman kaybetmeyin diyor hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.
Konuşmaların sonunda Amasya Açı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Malik Şakalakoğlu Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya çiçek ve plaket takdim etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.