DÜNYADA 10 ŞEHİRDEN 6’INCISI AMASYA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 17:16

DÜNYADA 10 ŞEHİRDEN 6’INCISI AMASYA

DÜNYADA 10 ŞEHİRDEN 6’INCISI AMASYA
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 17:44

536 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ ve berberindekiler ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ ve beraberinde bulunan 17 kişilik karavan grubu Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Özdağ, Amasya’nın 1-2 gün içerisinde geçiştirilecek bir şehir olmadığını en az bir hafta tarihi ve kültürel noktalarının gezilmesinin gerektiğini belirtti. Amasya’ya karavan turizminin kazandırılmasını gerektiğini belirten Özdağ, konuşmasının devamında şunları söyledi; “Belediye Başkanı olarak sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Sizden istediğimiz bu süreçte karavan turizminin şehrinizde oluşması için sabit bir yer temini sağlamanızdır” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Özdağ ve beraberindeki gruba teşekkür etti. Başkan Sarı, konuşmasında şunları kaydetti; “Amasya’mız kültür ve tarih açısından gezilmesi, görülmesi gereken bir şehirdir. Tarihi dokusu bozulmayan Dünya’da 10 şehirden 6’ıncısı Amasya’dır. Bunun içinde şehrimize turistlerimizin gelip konaklaması için ilk projemiz 5 yıldızlı bir otel yaparak hizmete açmak olacak. Bu süreçte biz yola çıkarken 100 yıla 100 proje diyerek çıktık. Bu anlamda da bu projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.