VALİMİZ VE BAŞKANIMIZ OKA TOPLANTISINDA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:55

VALİMİZ VE BAŞKANIMIZ OKA TOPLANTISINDA

VALİMİZ VE BAŞKANIMIZ OKA TOPLANTISINDA
Son Güncelleme :

26 Nisan 2019 - 10:22

448 views

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) yönetim kurulu nisan ayı toplantısı, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında Çorum’da gerçekleştirildi. Toplantıya Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Samsun Valisi Osman Kaymak, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
OKA Yönetim Kurulu Başkanı Vali Dr. Osman Varol yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:
“Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden oluşan bölgemizde başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere yerel yönetimlerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve diğer ilgili aktörlerin birbirleriyle iş birliğini geliştirerek bölgemizin gelişmesini sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’mızın 2019 yılı nisan ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz.
Bu toplantımızda kalkınma ajansımız tarafından 2018 yılından beri uygulanmakta olan mali destek ve teknik destek programları ile 2019 yılında ajansımız eliyle veya onun destekleriyle diğer kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte bölgemizin gelişmesine katkı sağlayabilecek diğer çalışmalar ve yeni uygulamaya konulması planlanan mali destek programları hakkında istişareler yapacağız. Bugün toplantımızda ayrıca uygulanmakta olan fizibilite desteği, teknik destek programı ve devam eden güdümlü projelerimizin uygulama süreçleri ile dört ilimizde bulunan yatırım destek ofislerimizin çalışmaları da ele alınacaktır. Elbette varsa yaşanan aksaklıklara ilişkin alınması gereken tedbirler de görüşülecektir.” dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN