AKSU, “HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPANLARA CEZA VERECEĞİZ”Amasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:48

AKSU, “HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPANLARA CEZA VERECEĞİZ”

AKSU, “HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPANLARA CEZA VERECEĞİZ”
Son Güncelleme :

17 Mart 2020 - 9:14

226 views

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, yaptığı açıklamada, Vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacaklarını bildirdi.
Başkan Turgut Aksu, “ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı odamız olarak disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.” Dedi.
“Herkes bilmeli ki; Vatandaşı Mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız” diyen Turgut Aksu, “vatandaşlarımızı mağdur edenlerin karşısındayız” diye konuştu.
Oda Başkanı Turgut Aksu, açıklamasında şunları kaydetti: “Ortaya çıkan yeni tip koronavirüs(covid-19) isimli hastalık sonrasında, bazı isletmelerin söz konusu durumdan istifade ederek ticari ürünlerde haksız fiyat artışı gerçekleştirdiği hakkında TOBB’ne şikayetler ulaştığı bildirilmiştir. Bu çerçevede, çalışma alanımızda tespit edilecek bu tür isletmelerin, odamız disiplin kuruluna sevk edileceği ve haklarında oda ve borsa üyelerine verilecek disiplin ve para cezaları ile disiplin kurulu ve yüksek disiplin kurulu hakkında yönetmelik hükümleri çerçevesinde gerekli işlemlerin başlatılacağı hususu bilgilerinize sunulur” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.