Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya Ak Parti Genel Merkezi'nde toplantıya katıldı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:17

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya Ak Parti Genel Merkezi’nde toplantıya katıldı

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya  Ak Parti Genel Merkezi’nde toplantıya katıldı
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2021 - 10:04

384 views

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, 2021 yılında Amasya’ya yapılacak olan yatırımları değerlendirmek üzere Ak Parti Genel Merkezi’nde toplantıya katıldı.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile Ak Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelen Başkan Mehmet Akif Kesmekaya, 2021 yılında Amasya’ya yapılacak yatırımları değerlendirme toplantısı yaptıklarını ve toplantının verimli geçtiğini dile getirdi.
Gece gündüz demeden Amasya ve Amasyalılara hizmet etme çabasını içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Kesmekaya, “Milletvekillerimizin de katılımlarıyla Ak Parti Genel Merkezimizde 2021 yılında Amasya’mızda gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz çalışmalarımızı Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir Başkanlığında gerçekleştirdik. Ak Kadrolar olarak Amasya’mıza gece gündüz hizmet etme çabasındayız. Amasya’ya yapılacak olan diğer yatırımları da önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız ”dedi.
Kesmekaya, Amasya’ya yapılacak olan 600 yataklı modern bir hastanenin yanı sıra 2021 yılında yapılacak olan yeni yatırımların müjdesini vereceğinin sinyalini verdi.
Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya’nın yanı sıra Ak Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil ve Ak Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez’de katıldı.
Ayrıca Ak Parti İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’e Amasya’ya ait yöresel ürünler hediye ederek, Amasyalıların selamlarını iletti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.