81 BİN 213 TON ŞEKER ÜRETİLDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:53

81 BİN 213 TON ŞEKER ÜRETİLDİ

81 BİN 213 TON ŞEKER ÜRETİLDİ
Son Güncelleme :

07 Ocak 2020 - 9:45

194 views

Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatcı, Allaha şükür 2019/2020 yılı şeker üretimini kazasız, belasız 81 bin 213 Ton şeker üreterek tamamladık dedi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Saatcı, “Bu kampanyanın bitimini aynı zamanda gelecek kampanyanın açılışını beraber yapalım istedik. Nihayete erdirdiğimiz kampanya süresince özverili çalışmalarınızdan ötürü her birinize ayrı ayrı şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına şükranlarımı sunarım. Gerçekten görülüyor ki en üst yönetiminden en alt çalışanına kadar Amasya Şeker çok büyük bir ailedir. Sizler kendiniz ve aileniz ile aynı zamanda sözleşme yaptığımız 4.400 ailenin emekleri ve umutları için bizlerle beraber emek verdiniz, çaba gösterdiniz. Tabi çalışan ve Çiftçi yanına diğer paydaşlarımızı, sanayicimizi, nakliyecimizi, esnafımızı koyduğunuzda bu emek ve çabanın ürünü nimetler çok daha büyük kitleler tarafından paylaşılmaktadır.
Bugün gelinen noktada işletmemizde 850 kişi değişik mevki ve pozisyonda çalışmaktadır. Gönlümüzden geçen Kampanya ve revizyon süresi çalışan kardeşlerimizin daha uzun çalışmasıdır. İnşallah Şeker kotamızı bu şekilde doldurmaya devam etikçe Kampanya çalışanlarının daha uzun süreli çalışması kaçınılmaz olacaktır.
Değerli arkadaşlar bu sene ile birlikte önümüzdeki üç dönem daha şeker kotamızı bu şekilde doldurmak en önemli hedeflerimiz arasında olmalıdır. Pek tabi bu kotanın bu yöre pancarı ile temini önemlidir. Bu vesile ile tüm çalışanlarımızın Pancar ekimi konusunda elini taşın altına koyması, imkânı olanın pancar ekimine devam etmesi ve çevresini bu konuda uyarması gerekmektedir. Biliyorsunuz ki Daha fazla pancar sizler için daha uzun Kampanya ve daha uzun revizyon dönemi demektir.
Tamamladığımız kampanya dönemimiz boyunca bizleri süreli destekleyen Amasya Valimize, yöremiz tüm Milletvekillerine, tüm siyasi parti temsilcilerine, Sivil toplum kurum ve kuruluşlarına, emeği geçen herkese sizlerin huzurunda tekrar şükranlarımızı sunar, önümüzdeki dönem çalışmalarımızın bugün itibari ile başlatıldığını tüm kamu oyumuza ilan ederiz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.