41 YIL SONRA ASKERLİK ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:03

41 YIL SONRA ASKERLİK ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU

41 YIL SONRA ASKERLİK ARKADAŞLARI İLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

20 Ekim 2021 - 11:24

155 views

ERZURUM Aşkale’de vatani görevini birlikte yaptığı askerlik arkadaşları ve bölük Astsubayı ile 41 yıl aradan sonra Amasya’da bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kendileri ile eski günleri yad etti.

2019 mahalli idareler seçiminde Amasya Belediye Başkanı olarak göreve seçilen ve kısa zamanda yaptığı icraatlarla Türkiye’de adından söz ettiren Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Erzurum Aşkale’de vatani görevini birlikte yaptığı askerlik arkadaşları ve bölük astsubayı ile 41 yıl aradan sonra Amasya’da buluştu.

‘BU TABLO İNSANI HEM ONURLANDIRIYOR, HEM DE DUYGULANDIRIYOR’
Dostlarla birlikte anıları tazelemenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları söyledi;
“Özel bir duygu, söylenmiyor, gönüllerde yaşanıyor. O günlere gitmenin imkanı yok. Ama o günleri yad etmek elimizde. Arkadaşlarımız ile o günleri yad ediyoruz. Bizleri şereflendirdiler. Allah’ta onları şereflendirsin. Tabi bu tablo insanı hem onurlandırıyor, hem de duygulandırıyor. Onun için mutluyum. Askerlik arkadaşlarıma yaptıkları jestten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

O günlerde Başkan Sarı’nın Bölük Astsubayı olan İshak Yeşilyurt ise, “Başkanımızı ve silah arkadaşlarımız ile birlikte ziyarete geldik. Burada bizlere eski günleri yad etme fırsatı veren Başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘ONUN BAŞARILARINI GÖRDÜĞÜMDE ÇOK MUTLU OLUYORUM’
Faruk Bayrak ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Mehmet Başkanımız ile askerlikten bu yana iyi bir dostluk ve arkadaşlığımız var. Kendisini sürekli takip ediyorum. Onun başarılarını gördüğümde çok mutlu oluyorum. Rabbim kendisine memleketi için daha güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

‘HEMŞEHRİLERİNE GÜZEL HİZMETLER SUNUYOR’
Tayfun Yılmaz ise, “Biz 1978-80 gençliğinin hangi mezunu olursa olsun, hayatın her yönünde çok başarılı bir dönem geçirdiğini düşünüyorum. Bunların başında da Başkanımız geliyor. Kendisini basından sürekli takip ediyorduk. Memleketinde kendisini ziyaret etmek istedik. Sağ olsun hemşehrilerine güzel hizmetler sunuyor. Bundan sonra ki hayatında kendisine başarılar diliyorum.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.