2021 yılı iş programı doğrultusunda yürütülen bakım ve üretim çalışmaları - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:47

2021 yılı iş programı doğrultusunda yürütülen bakım ve üretim çalışmaları

2021 yılı iş programı doğrultusunda yürütülen bakım ve üretim çalışmaları
Son Güncelleme :

02 Temmuz 2021 - 9:27

232 views
Bafra Orman İşletme Müdürlüğünce 2021 yılı iş programı doğrultusunda yürütülen bakım ve üretim çalışmalarının denetim ve incelemelerini yapan Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Ormanlarımız ne kadar bakımlı olursa yangın tehlikesine karşı o kadar güçlü oluruz dedi.
Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu beraberinde İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, OYM Şube Müdürü Engin Keleş, Mali İşler Şube Müdürü Recep Karataş Bafra Orman İşletme Müdürlüğü ziyaretinde İşletme Müdürü Ercüment Sarıca, Müdür Yrd. Hediye Yaroğlu tarafından karşılandı.
Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında yapılan bilgilendirmenin ardından Ondokuzmayıs Şefliği’ne hareket edilerek bölgede İşletme Şefi jülide Saday rehberliğinde bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Denetim ve incelemelerin ardından Bölge Müdürü Halil Oflu, ‘’Yaz sıcakları yoğun olarak kendini hissettiriyor. Orman yolu ve yangın emniyet yol ağlarınızı kontrol ederek bakımlı hale getiriniz. Sorumluluk sahalarınızda ulaşılmayan hiç bir noktanız kalmasın. Orman bakım çalışmalarınıza hız vererek yeni yetişen gençliğin üzerindeki baskıyı ve orman içindeki sıkışıklığı gidererek gençliğin yeterli ışığı, nefesi ve besini almasını sağlayınız. Bakım çalışmalarından elde edilen orman emvalinin en yüksek kalitede ve değerde üretimini sağlamak için standardizasyon kullarına riayet ediniz.
Orman sahalarımız ne kadar bakımlı olursa Orman yangına karşı o kadar güçlü oluruz.” Diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.