2018 YILININ İLK MUHTARLAR TOPLANTISI MERZİFON’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:08

2018 YILININ İLK MUHTARLAR TOPLANTISI MERZİFON’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018 YILININ İLK MUHTARLAR TOPLANTISI MERZİFON’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

23 Ocak 2018 - 12:24

328 views
Valimiz Dr. Osman VAROL, Merzifon Muhtarlar Toplantısı kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.
Toplantıya Valimizin yanı sıra Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE,  İl Jandarma Komutanı Selami AKŞİT, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa ÇİTTIR, Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Afrin’de gerçekleştirilen ‘Zeytin Dalı’ Operasyonundaki Kahraman Türk Ordumuza başarı temennisinde bulunan Valimiz Dr. Osman VAROL, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Öncelikle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.  2018 yılının ilk muhtarlar toplantısını Merzifon’da gerçekleştiriyoruz. 2018 yılının ilimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çok ciddi çalışmalar yaparak gayret ederek iyi bir noktaya geldik. 2018 yılına da geleceğe de umutla bakıyoruz.
Şu an kahraman ordumuzun gerçekleştirmekte olduğu, tamamen ülkemizin sınırlarını korumak ve oradaki masum vatandaşları zulüm odaklarının baskısından kurtarmak için icra etmekte olduğu bir operasyon var. Bu vesileyle operasyondaki kahraman askerlerimize, evlatlarımıza, ordumuza başarılar diliyorum. Mevlam yardımcıları olsun. İnşallah kazasız bir şekilde bu operasyonu tamamlayıp ülkemize bir gururu daha yaşatırlar.
Toplantımızın amacı, köylerle ilgili sorun, talep, görüş ve öneriler varsa onları almak, köylerimize yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmektir. Bu açıdan bu toplantılar gerçekten çok önemli çok verimli oluyor. Siz ve daire amirlerimizle bir aradayken ilçemiz ve köylerimizle ilgili sorun ve talepler varsa bunları tartışıp çözüm bulmaya çalışacağız.  Muhtarlarımız kamu birimlerine ulaşması konusunda bir sıkıntı yok. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Herkes derdini, sıkıntısını aktarabiliyor ama böyle toplu olarak bir araya geldiğimizde özellikle de her kurumun en büyük amirinin bizlerle birlikte olduğu, bizim burada olduğumuz toplantılarda bazı sorunların doğrudan kaynağına ulaşılması ve belki de çözüm yolunun daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi mümkün olabiliyor. Bu toplantının ilçemiz ve köylerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızdan söz almak isteyenler talepte bulunsunlar, sıkıntılarını anlatsınlar, onlara çözüm bulmaya çalışalım.” dedi.
Valimizin konuşmasının ardından muhtarlar tarafından köylerin yol, içme suyu, sulama, alt yapı gibi çeşitli konulardaki eksiklikleri dile getirildi.
Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Valimiz, ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.