VAROL:YENİ HİZMET BİNASINI ZİYARETTE BULUNDUAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 09:20

VAROL:YENİ HİZMET BİNASINI ZİYARETTE BULUNDU

VAROL:YENİ HİZMET BİNASINI ZİYARETTE BULUNDU
Son Güncelleme :

18 Kasım 2019 - 11:07

215 views

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasını ziyaret ederek incelemede bulunan Vali Dr. Osman Varol, binanın hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasını ziyaret ederek hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Vali Dr. Osman Varol, günümüzün ihtiyaçlarına yönelik dizayn edilen modern bina ile ilimizdeki eğitim-öğretim hizmetlerinin daha kaliteli şekilde sunulacağını ifade etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu tarafından karşılanan Vali Varol, günümüzün ihtiyaçlarına yönelik dizayn edilen modern bina ile ilimizdeki eğitim-öğretim hizmetlerinin daha kaliteli şekilde sunulacağını ifade etti.
Hizmetlere ilişkin Milli Eğitim Müdürü Kösterelioğlu’ndan bilgiler alan Vali Varol, Valiliğimizin himayesinde uygulanan ‘Eğitim Şehr-i Amasya’ programı kapsamındaki uygulanan ve planlanan projeler konusunda da değerlendirmelerde bulundu.
Milli Eğitim Müdürü Kösterelioğlu, ilimizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerine sürekli olarak destek olan ve projelere öncülük eden Vali Varol’a ziyareti dolayısıyla şükranlarını sundu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.