VALİMİZ DR.OSMAN VAROL’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:11

VALİMİZ DR.OSMAN VAROL’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI

VALİMİZ DR.OSMAN VAROL’UN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Son Güncelleme :

22 Mart 2018 - 16:17

262 views
Valimiz Dr. Osman Varol mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Valimiz mesajında şunları kaydetti:
Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi bulunan mübarek ‘Üç Aylar’a bir kez daha ulaşmanın gönül huzurunu yaşıyoruz.
Yüce Allah’ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği üç aylar, manevi coşkunun yaşandığı, iç dünyamızı, kalbimizi onaracağımız ve hayatımızı yeniden gözden geçirmemize vesile olan rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimidir.
Feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yapılan duaların,  dileklerin kabul edildiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan mübarek ayları fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzatabileceğimiz herkese açmalı, insani meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.
Bu gecede olduğu gibi devam eden mübarek aylarda da, bir ibadet şuuru ile toplum olarak birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde daha hoşgörülü ve saygı çerçevesinde yapılan davranışlarımızın;  Millet olarak medeniyetimizde var olan huzur ve kardeşliğimizi daha da artıracağına inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımızın başta olmak üzere bütün İslâm âleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandil’ini tebrik ediyor; üç ayların gelişiyle rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin tüm insanlığa yayılmasını, devletimizin bekasını, vatanımızın ve milletimizin her türlü afetlerden korunmasını Cenâb-ı Allah’tan temenni ediyorum.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.