VALİ MASATLI UYGUR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:33

VALİ MASATLI UYGUR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

VALİ MASATLI UYGUR KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

18 Ekim 2021 - 12:22

137 views
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemek ve köyün ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Amasya Merkez ilçesine bağlı Uygur köyünü ziyaret etti.
Mustafa Masatlı’ya İl Jandarma Komutanlığı, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri de eşlik etti.
İlk olarak Uygur Şehit Eraslan Güngör İlk-Ortaokulu’nu ziyaret eden Masatlı, okulun genel durumu ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alarak, öğretmenlerle bir araya geldi. Uygur Köyü’nün sağlık ocağını da ziyaret eden Vali, köyde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı ve sağlık çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.
Ardından köy halkı ile bir araya gelen Vali Mustafa Masatlı, köylerde ikamet eden vatandaşlara her türlü desteği sağlamak için çalışıldığını belirtti. Bu ziyaretler vesilesiyle köylerimizin ulaşım, içme suyu, sulama suyu, kanalizasyon ve benzeri alt ve üst yapı konularında karşılaştığı sorunları her yönüyle yerinde görüp tespit ederek, bu sorunlara çözüm üretmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.