ÜNİVERSİTEYE UZAK, BAŞARIYA YAKIN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:20

ÜNİVERSİTEYE UZAK, BAŞARIYA YAKIN

ÜNİVERSİTEYE UZAK, BAŞARIYA YAKIN
Son Güncelleme :

27 Haziran 2019 - 12:46

515 views

Amasya Üniversitesi 2018-2019 akademik yılı uzaktan eğitim ön lisans programları mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Tören, Teknik Bilimler MYO ve Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO bünyesinde bulunan uzaktan eğitim programlarından mezun olan öğrencilerin katılımıyla üniversite spor salonunda düzenlendi.
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı öğrenci velilerini selamlayarak başladığı konuşmasında eğitim sürecinin hem öğrenciler hem de hocaları açısından büyük emek isteyen bir süreç olduğunu kaydetti.
Rektör Elmacı; “Bu süreçte öğrencilerimiz kadar velilerimizin de büyük gayretle bu süreci desteklediklerini biliyoruz ve emekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.
Rektör Prof. Dr. Elmacı son olarak gençlere seslendi. Elmacı; “Kıymetli öğrencilerimiz iki yılık bir sürecin sonunda başarılı olarak üniversitemizin çeşitli bölümlerinden mezun oldunuz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaların sonucunu almak üzeresiniz. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretlerin gelecekte de sürmesini temenni ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar, mutluluklar diliyorum.’’ dedi.
Mezuniyet programı ödül töreniyle devam etti. Sabuncuoğlu Şerefeddin SHMYO okul dereceleri Çocuk Gelişimi Programından çıktı. Okul birincisi Nermin Keçili, ikincisi Emel Uysal, üçüncüsü ise Gülden Serttürk oldu.
Teknik Bilimler MYO birincisi internet ve Ağ Teknolojileri Programından Hüseyin Kamer olurken, ikinci Mekatronik Programından Mustafa Kayakıran, üçüncüsü ise yine aynı programdan Şenol Eren oldu.
Mezuniyet töreni programlar bazında dereceye girenler ödüllerinin verilmesi ve kep töreninin ardından son buldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.