TÜRKİYE'DE TEKRAR 12 EYLÜL'LER OLMASIN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:40

TÜRKİYE’DE TEKRAR 12 EYLÜL’LER OLMASIN

TÜRKİYE’DE TEKRAR 12 EYLÜL’LER OLMASIN
Son Güncelleme :

16 Eylül 2019 - 17:59

397 views

“Türkiye’de geçmişte yaşanan o işkenceler, 12 Eylül ile başladı. Buraya da tekrar o günleri hatırlamak için geldik. İstiyoruz ki Türkiye’de tekrar 12 Eylül’ler olmasın. Bu milletin iradesine müdahaleler olmasın. Türkiye’de milli iradenin üzerinden vesayetler kalksın istiyoruz. Geçmişte yaşadığımız o günleri unutmamamız gerekiyor. O günleri bizlere yaşatanları da unutmamamız gerekiyor.
Bu müdahale ile ülkemizin gelişim süreci sekteye uğramış ve gelişmişlik açısından yıllarca geriye gidilmiştir. Bu duruma, şüphesiz en çok, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmayı kendine görev edinmiş, iç ve dış mihraklar sevinmiştir. Ne olursa olsun meşru olmayan bir eylemi desteklemek mümkün değildir. Demokrasi ve milli iradenin olduğu bir yerde, sorunların çözümü de yine demokratik yollarla olmalıdır.

Bizler Alperen Türk milliyetçileri olarak milletimizin önündeki bu zor ve sıkıntılı dönemde Büyük Türk Milleti’nin huzuru, güvenliği, birliği ve bin yıllık kardeşliğini korumak için üzerimize düşen görevi yapmaya azimli ve kararlıyız. Taşıdığımız bayrak; temsil ettiğimiz mukaddes Türk Milliyetçiliği davası uğrunda, komünist ve bölücü hainlerin kurşunlarıyla şehitler ordusuna katılmış olan Ruhi Kılıçkıran´dan Hasan Şimşek’e kadar şehit olan abi ve kardeşlerimin ruhaniyetlerinin de su anda bizimle beraber olduklarını biliyoruz. Ülkücü harekette şehit olan gençlerin hepsi eğitim seviyesi yüksek kişilerdi hiç biri imanından vatan millet sevgisinden taviz vermedi.

Bizler, bize yapılanı unutmadık, hala hatırlıyoruz ve yaşadığımız sürece de unutmayacağız. Bugün bir kez daha, tarih boyunca bizleri ezmeye çalışan hainleri kınıyor, bin yıllık kardeşliği koruma ve yaşatmaya and içtiğimizi bölücülere bir kez daha duyurmak istiyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.