ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 05:44

ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK

ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK
Son Güncelleme :

16 Mart 2018 - 12:24

290 views

13 Mart 2018 günü Diyarbakır Dicle kırsalında yürütülen operasyonda hain teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kadir ÇAKI’nın naaşı, Valimiz ve il erkânı tarafından Merzifon Havaalanı’nda askeri törenle karşılandı. Daha sonra baba ocağı olan Beldağı Köyü’ne askeri ve sivil kortej eşliğinde, binlerce vatandaşımız ile birlikte götürüldü.

 

İkindi Namazı’nı müteakip kılınan cenaze namazı ile Beldağı Köyü mezarlığına defnedilen şehidimizi Milli Savunma Bakanı Nurettin CANİKLİ, Vali Dr. Osman VAROL, Amasya Milletvekilleri Prof. Dr. Naci BOSTANCI, Haluk İPEK ve Mustafa TUNCER, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer UĞUR, Belediye Başkanımız Cafer ÖZDEMİR, ilçe kaymakamlarımız, askeri erkân, belediye başkanları, il müdürleri ile binlerce vatandaşımız ebediyete uğurladı.

 

Milli Savunma Bakanı Nurettin CANİKLİ, şehidimizin babası Bekir ÇAKI’ya Şanlı Türk Bayrağı’mızı teslim ederek taziyelerini iletti. Vatanımız ve bayrağımız için şehit olan kahraman evladımızın ve tüm şehitlerimizin kanlarının yerde kalmayacağını dile getirdi.

 

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, dostlarına, akrabalarına ve milletimize baş sağlığı dileriz.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.