SARI: ‘TÜRKİYE’MİZİ GELECEĞE GÜVENLE TAŞIMANIN YOLU, İYİ BİR EĞİTİMDEN GEÇER - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:20

SARI: ‘TÜRKİYE’MİZİ GELECEĞE GÜVENLE TAŞIMANIN YOLU, İYİ BİR EĞİTİMDEN GEÇER

SARI: ‘TÜRKİYE’MİZİ GELECEĞE GÜVENLE TAŞIMANIN YOLU, İYİ BİR EĞİTİMDEN GEÇER
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 16:21

158 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Sarı mesajında; “Şüphesiz, Türkiye’mizi geleceğe güvenle taşımanın ve muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmanın yegâne yolu, iyi bir eğitimden geçer. Bu nedenle, aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın dimağlarını sevgi ve saygıyla süsleyecek, gönüllerini bilgi ve erdemle yeşertecek öğretmenlerimizin sorumluluğu, gün geçtikçe daha da artmaktadır. Önemle belirtmeliyim ki; eğitim kurumlarımızın, daha kaliteli ve daha dinamik bir eğitim sürecini takip etmeleri artık bir zorunluluk haline gelmiştir. Çünkü biliyoruz ki eğitim kurumlarımız, sorumluluk sahibi gençler yetiştirdikçe; toplumumuzda birbirini seven, farklılıklara saygı duyan, paylaşımcı ve yaratıcı bireyler de artacaktır” dedi.

‘TÜRK MİLLETİNİN BÜTÜN FERTLERİ KADERDE, KIVANÇTA VE TASADA ORTAKTIR’
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın uzun bir aradan sonra okullarına kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı mesajının devamında;
“Büyük Atatürk’ün, Milli eğitimin amacı, Türk milletinin bütün fertleri kaderde, kıvançta ve tasada ortak, bölünmez bir bütün halinde milli şuur etrafında toplamak; milli, insani, ahlaki değerleri geliştirmek; milletimizi hür ve demokratik düşüncenin hâkim olduğu bir toplum haline getirmektir.” ifadesi hepimizin ortak paydası olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı, huzurlu ve pandemi den uzak sağlıklı bir yıl diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.