SARI KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:39

SARI KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR

SARI KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

03 Haziran 2021 - 13:30

165 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde yapılan belediye dükkanlarının anahtarları istihdamın arttırılması adına hak sahibi kadın girişimcilere düzenlenen törenle teslim edildi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın 31 Mart Yerel seçiminde en büyük desteği gördüğü bayanlara yönelik yürüttüğü istihdam çalışmaları devam ediyor. Başkan Sarı’nın öncülünde şehrin belirli noktalarına yapılan belediye dükkanlarının anahtarları düzenlenen törenle hak sahibi kadın girişimcilere teslim edildi. Törene Başkan Sarı’nın yanı sıra DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özel, Belediye Birim Müdürleri, kadın girişimciler ve aileleri katıldı.

‘KADINLAR BİZİM HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR’
Düzenlenen törende kadın girişimcilere iş yerlerinin anahtarlarını teslim eden Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Kadınlar bizim her zaman başımızın tacıdır. Nesilleri terbiye ederek dizayn eden kadındır. O yüzden kadınlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanı… Sadece hanımların hizmetine açtığımız Hilal Kafe’ den sonra belediyemize ait yeni iş yerlerini de hanımlarımıza tahsis ediyoruz. Onlar benim yol arkadaşlarım, kardeşlerim, bacılarım. Her şey onların hakkıdır. Dedikodu, fitne ve fesattan uzak oldukları müddetçe, faydalı işlerde bulunmaya niyet eden kadının başaramayacağı hiçbir iş yoktur. Bu yola onlarla çıktık, benim en büyük destekçim olan hanımlar onlar için yaptığımız bütün hizmetleri sonuna kadar hak etmektedirler. Amasya’mıza ve girişimcilerimize yeni iş yerleri hayırlı uğurlu, olsun. Bu iş yerleri sayesinde hem bereketli kazanç sağlasınlar hem de şehrimize güzel hizmetlerde bulunsunlar” dedi.

‘SİZLERİ DÜŞÜNEN BİR BAŞKANA SAHİP OLDUĞUNUZ İÇİN ÇOK ŞANSLISINIZ’
DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ise, “Başkanımız bu projeyi anlatırken gözlerinin içi gülüyordu. Sizler böyle güzel bir şehirde yaşayarak ve sizleri düşünen bir başkana sahip olduğunuz için çok şanslısınız. Yeni iş yerlerinizde hepinize bol, bereketli kazançlar diliyorum. Biz de DOKAP olarak kadın ve genç girişimcilere destek programı ve projelerinizde her daim yanınızda olacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Sarı, DOKAP Başkanı Gültekin ve diğer katılımcılar hak sahibi kadın girişimcilere sırasıyla işyeri anahtarlarını teslim etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.