SARI: “FERHAT TÜNELİMİZ 10 GÜN İÇERİSİNDE TRAFİĞE AÇILACAK”Amasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:52

SARI: “FERHAT TÜNELİMİZ 10 GÜN İÇERİSİNDE TRAFİĞE AÇILACAK”

SARI: “FERHAT TÜNELİMİZ 10 GÜN İÇERİSİNDE TRAFİĞE AÇILACAK”
Son Güncelleme :

28 Ocak 2020 - 8:24

145 views

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Su sızıntısı olan bölge onarıldı. Arkadaşlarımız tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyorlar. 10 güne kadar tünelimizi tekrar faaliyete geçireceğimiz kanaatindeyim” dedi.
Yaklaşık 1 ay önce Ferhat tünelinde başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının son halini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bölgenin tespit edilen sıkıntısının giderildiğini ve bir hafta on gün içerisinde trafiğe açılacağını söyledi.

FERHAT TÜNELİ KISA SÜREDE TRAFİĞE AÇILIYOR
En geç 10 gün içerisinde tüneli takriben trafiğe açacaklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında; “Su sızıntısı olan bölge onarıldı. Arkadaşlarımız tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyorlar. Yeni drenaj ve tahliye boruları eklemeleri yapıldı. İnşallah 10 güne kadar tünelimizi tekrar faaliyete geçireceğimiz kanaatindeyim. Amasyalı hemşehrilerimizin göstermiş oldukları sabırdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki yaptığımız çalışma, gayret onların sağlığı, şehrimizin güvenliği açısındandır. Tünelimizde bundan sonra muhtemel bir sıkıntının olacağını düşünmüyorum. Teknik arıza ve hatalar giderildi. İnşallah 10 gün içerisinde tünelimizi trafiğe açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.