PROJE İÇİN YARIŞTILAR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:26

PROJE İÇİN YARIŞTILAR

PROJE İÇİN YARIŞTILAR
Son Güncelleme :

13 Haziran 2019 - 17:27

454 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın seçim vaatleri arasında yer alan yaşlılar lokali, huzur parkı ve peyzaj çalışmasının hayata geçirilmesi için düzenlediği yarışma ile mimarlar en iyisi için yarıştı.
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda 10 mimarın projesinin jüri tarafından değerlendirildiği toplantıya Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı Başkanlık yaptı. Tarafsız jüri tarafından değerlendirilen projelerin tanıtımı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Sarı, şunları söyledi; “Yaşlılarımız Nefes kart ile hem kuracağımız müesseseden hem de otobüslerden faydalanabilecekler. Bu kart sayesinde hiçbir vatandaşımızın bir kuruş cebimden para çıkmayacak. Minibüs ve Otobüslerde bu kartımız geçerli olacak. Bu projenin hayat geçirilmesindeki asıl maksat dua alabilmek, para ile dua alma şansımız yok, eğer duayı alırsak, parayı da onun devamında mutlaka buluruz” dedi.
Başkan Sarı’nın konuşmasının ardından MHP Belediye Meclis Üyesi ve Mimar Onur Kavaklıoğlu tarafından jüri ve katılımcılara yarışmaya katılan projeler görsel olarak anlatıldı. 10 proje arasından seçilen 3 proje jüri tarafından değerlendirmeye alındı. Kazanan projenin ise yakın bir tarihte açıklanacağı belirtildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.