POLİS PERSONELİNE İÇİ SEVGİ DOLU KANDİL KURABİYELERİAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:40

POLİS PERSONELİNE İÇİ SEVGİ DOLU KANDİL KURABİYELERİ

POLİS PERSONELİNE İÇİ SEVGİ DOLU KANDİL KURABİYELERİ
Son Güncelleme :

09 Kasım 2019 - 13:01

216 views

Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, hazırladıkları sevgi kurabiyeleri ile Amasya Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. “Yaşayan Değerler Eğitimi” etkinliği kapsamında yaklaşık 60 öğrenci, hazırladıkları sevgi kurabiyelerini, Polis personeline üzerinde; “Bu güzel Kandil gününün vatanımıza milletimize ve tüm Müslümanlara huzur getirmesini dilerim. Kandiliniz kutlu olsun” adlı kutlama mesajlarının yazılı olduğu kağıtlar ile ziyarette bulundular.
Minikler tarafından ziyaret edilmenin mutluluğunu yaşayan Emniyet Müdürü Fahri Bulut’a öğrenciler çiçek takdiminde bulundu.
Bulut,“ Vatan sevgisi insanın yaratılışında var olan, gönlünde apayrı bir yer tutan önemli bir duygudur. Bu ziyaretle geleceğin temini olan siz çocuklara vatanın, bayrağın kimlik kadar değerli olduğunu ve bu duyguyu size aktarmaya çalışan öğretmenlerinize çok teşekkür ederim, sizlerinde Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. Kapımız size her zaman açık.” İfadelerine yer verdi.
Miniklere küçük yaşta vatan sevgisini aşılamak ve onlara vatanın bir kimlik olduğunu bu ziyaretle anlatmak isteyen öğretmenleri, ; millî ve dînî değerlerimizi yoğurup şekillendirerek bizi “Biz” yapan bu değerler, millet olarak bu günlere ulaşmamızı temin eden en önemli unsurdur. Milletimizin kalbine kök salmış bu değerlerle birlikte, vatan ve bayrak sevgisi de bu uğurda çok önemli bir yere sahiptir ifadelerini aktararak Neşeli Mucitler ( Hanife Aydın), Gülen Yüzler ( Seray Kuzu), Bilginin Mucitleri (Bilgi Arslan) isimli sınıflara milli değerleri hakkında bilgiler verdi.
Zübeyde Hanım Anaokulu Minikleri, öğretmenleri ile hazırladıkları sevgi kurabiyelerini polis personeline elleri ile ikram ederek Mevlid Kandillerini kutladı.
Çalışkan Arılar sınıfından 3 yaşındaki Eflin Münevver Sokullu, Arif Nihat Asya’nın Bayrak adlı şiirini okudu. Yaklaşık 60 öğrenciyi emniyet binası içinde yer alan mobese kameralarının bulunduğu odayı gezdi. Polis personelleri mobose kameraları hakkında minik öğrencileri bilgilendirdi.
Daha sonra minik öğrenciler binanın çeşitli yerlerini gezdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.