- Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 23:54

ORGAN BAĞIŞI YAPARAK HAYATA, FİDAN DİKEREK DOĞAYA CAN VER

ORGAN BAĞIŞI YAPARAK HAYATA, FİDAN DİKEREK DOĞAYA CAN VER
Son Güncelleme :

09 Kasım 2019 - 12:46

139 views

Ülkemizde organ yetmezliği nedeniyle yaşama tutunmaya çalışan 30 binden fazla kişi kendisine uygun organın bulunması için umutla bekliyor.
“Organ Bağışı Yap Hayata Fidan Dik Doğaya Can Ver.”
3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası olmasın dolayısıyla Amasya Sağlık il Müdürlüğü organizasyonunda Amasya Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı salonunda Amasya Orman Bölge ve İşletme Müdürlüğü personelinin katılımıyla “ Bağışlanan her organ Yaşama katılan bir candır.” Sloganıyla organ bağışı semineri düzenlendi.
Amasya İl sağlık Müdürlüğü Organ Bağışı Sorumlusu Abdülkadir Torun ve Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Eğitimi Araştırma Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörü Mürsel yüksel ve İl Müftülüğü Vaizi Yusuf Köroğlu tarafından organ bağışı hakkında verilen seminerde sunu eşliğinde detaylı bilgiler verilerek katılımcılar tarafından merak edilen sorular cevaplandırıldı.
Organ Bağışı Koordinatörü Mürsel yüksel; Kendinizin veya çok sevdiklerinizin organ nakline ihtiyacı olduğunu ve onları hayatta tutmak için nelerden vazgeçebileceğinizi ve bu durumdaki binlerce gözü yaşlı insanın acısını nasıl sevince dönüştürebileceğinizi bir düşünün. Bağışlayacağınız bir organla, ölümüne ramak kalan bir insanın, yaşama dönmesindeki mutluluğunu ve bunun sizin sayenizde olduğunu bir düşünün ve öyle karar verin.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.