ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:49

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Son Güncelleme :

17 Şubat 2020 - 8:41

254 views

Amasya’nın Merzifon İlçe Resmiye Mehmet Karaöz İlköğretim Okulu öğrencilerinden Sevcan Torun, Merve Ekelik ve Dilanur Ayşe Onar isimli öğrenciler, içinde kimlik ve bir miktar para olan cüzdanı bularak Merzifon Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim ettiler.
Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül örnek davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, kendilerine hediye takdiminde bulundu.
Öğrencileri ile gurur duyduklarını belirten Resmiye Mehmet Karaöz İlköğretim Okulu Müdürü Ali Özden, “Öğrenciler ilk temel değerlerini ailelerinden alırlar, okullar ise hem akademik eğitim hem de ahlaki değerler eğitimi verir. İyi bir eğitimin yanında davranışlarıyla, duruşuyla, tavrıyla ve kişiliğiyle gelişmiş öğrenciler, toplumun önünü de açar. Okulumuz öğrencileri Sevcan, Ayşe ve Merve yolda buldukları içerisinde para, altın bulunan bir bayan çantasını, zabıta müdürlüğüne teslim etmişlerdir. Öğrencilerimizin bu davranışı bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve velilerimizi böyle altın kızlar yetiştirdikleri için tebrik ederiz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.