MİNİKLER İÇİN YAZ KUR’AN KURSLARI BAŞLADI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:32

MİNİKLER İÇİN YAZ KUR’AN KURSLARI BAŞLADI

MİNİKLER İÇİN YAZ KUR’AN KURSLARI BAŞLADI
Son Güncelleme :

26 Haziran 2019 - 11:33

499 views

Amasya İl Müftülüğü tarafından Sultan Bayezid camisinde düzenlenen açılış programına Amasya Valisi Sayın Dr. Osman Varol, İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu, kurum müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Keşvelioğlu “Çocuklarımız Yüce Rabbimizin bizlere en büyük hediyesidir, onlar göz aydınlığımızdır, yaratanın bizlere emanetidir. Bizler bu emanetlere en güzel bir şekilde sahip çıkmalıyız. Çocuklarımızı bir taraftan çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatırken diğer taraftan da milli ve manevi değerlerimizi öğretmeliyiz.
İşte yaz kurslarımız bu manada çok önemlidir. İlimiz genelinde ki cami ve kurslarda 688 hocamız 8 hafta boyunca yaklaşık 12 bin çocuğumuza eğitim vereceklerdir. ”dedi
Sayın valimiz Dr. Osman Varol ise konuşmasında, yaz kurslarımızın hayırlı olmasını diliyorum, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerini öğrenmeleri yarınlarımız açısından çok önemli, ben bu vesileyle başta il müftümüze ve bütün hocalarımıza şimdiden başarılar diliyorum, dedi
Programda ayrıca Ortaokullar arasında düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında İl Birincisi olan öğrencilere sayın Valimiz, 2. ve 3. olan öğrencilere de İl Müftümüz ödüllerini verdiler.
Program öğrenciler tarafından okunan ilahiler, şiirler ve program sonunda yapılan dua ve ikramla sona erdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.