- Amasya Gazetesi Amasya Gazetesi -Amasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:32

“MİLLİYETÇİ HAREKET KİRLİ OPERASYONLARDAN HER SEFERİNDE GÜÇLENEREK ÇIKMIŞTIR”

“MİLLİYETÇİ HAREKET KİRLİ OPERASYONLARDAN HER SEFERİNDE GÜÇLENEREK ÇIKMIŞTIR”
Son Güncelleme :

07 Ekim 2019 - 15:53

321 views

Milliyetçi Hareket Partisi Amasya Merkez İlçe Başkan Yarımcısı Halil Karadayı, FETÖ’nün beslemesi, sözcüsü Ergun Babahan dün attığı tweetle meşrebince davranmış ve FETÖ’nün uzun yıllardır uğraş verdiği ‘Devlet Bahçeli’siz siyaset’i dillendirmiştir ‘dedi.
Karadayı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kendisinin ve ağababalarının bu söylemlerine de bu amaçla giriştikleri ‘MHP’ye darbe’ teşebbüslerine de alışık ve hazırlıklıyız. Milliyetçi Hareket; bunlara her teşebbüsünde haddini bildirmiş, her seferinde aziz Türk milletinin de desteğiyle bu kirli operasyonlardan güçlenerek çıkmıştır. Bu müptezelin attığı tweeti ABD büyükelçiliği beğenmiş ve bürokratik bir skandala imza atmış, sakladıkları gizli düşüncelerini açığa çıkarmıştır, sonrasında “ Özür Dileme” vs.. çabaları ile olayı kurtarmaya çalışması da onlar için bir kepazeliktir. Ülkenin içerisinden geçmiş olduğu süreç göz önüne alındığında ABD-FETÖ- PKK ve diğer terör örgütlerinin Türkiye’yi bölme hedeflerinin önündeki en büyük engelin Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendi olduğu gayet net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Devleti kuran, Vatanı kurtaran, Milleti kucaklayıp mihnetleri ve müşkülatları yere seren cesaret bizdik.
Biz Milliyetçi-Ülkücü Hareketiz, biz Türklüğün ve Türkiye’nin beka davasıyız. Biz “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diyen ferasetiz, basiretiz, teslim olmaz bedeniz. Bu zor zamanda Liderimiz Devlet Bahçeli’ye yol arkadaşı olmanın onuru; yakamızda bir şeref madalyası olarak sonsuza dek kalacaktır.
Bu vesile ile Muhterem Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyefendiye uzun sağlıklı ve sıhhatli ömürler dilerim. Sınır ötesi harekâta başlayan Şanlı Ordumuzu Allah muzaffer eylesin, Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Tüm dualarımız sizinle.” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.