KARAHOCAGİL: “YENİ YASAMA DÖNEMİ İLE BEKLENEN HİZMETLER İÇİN GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞACAĞIZ”Amasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 04:59

KARAHOCAGİL: “YENİ YASAMA DÖNEMİ İLE BEKLENEN HİZMETLER İÇİN GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞACAĞIZ”

KARAHOCAGİL: “YENİ YASAMA DÖNEMİ İLE BEKLENEN HİZMETLER İÇİN GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞACAĞIZ”
Son Güncelleme :

04 Ekim 2019 - 15:09

500 views

19 Temmuz 2019’da 2,5 aylık tatile giren TBMM Genel Kurulu, mesaisine 1 Ekim Salı günü yeniden başladı. İlimiz Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil’inde hazır bulunduğu Meclis Atatürk Anıtı’ndaki ilk törende TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Milletvekilleri tarafından anıta çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu. 27. Dönem 3. Yasama Yılı’nın ilk toplantısı ise saat 15.00’te Meclis Genel Kurulu’nda toplandı. Genel Kurula Cumhurbaşkanı Erdoğan’da iştirak etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanvekili Celal Adan tarafından törenle karşılandı. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Onur Kıtası’nı selamlayan Erdoğan, daha sonra Genel Kurul Salonu’na geçti. Mustafa Şentop’un yaptığı açılış konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kürsüye gelerek TBMM Genel Kurulu’na hitap etti. Önümüzdeki süreçle ilgili olarak öne çıkan konuları değerlendiren Erdoğan, ülkemiz, bölgemiz ve tüm dünya genelini ilgilendiren önemli başlıkları bir kez daha gündeme getirdi.
Karahocagil: Yeni Yasama Dönemi İle Birlikte Geceli Gündüzlü Çalışarak Milletimizin Özlemle Beklediği Hizmetleri Bir An Önce Hayata Geçirmeyi Hedefliyoruz
AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, 100’üncü yasama yılına başlayan TBMM’nin bu dönem Yargı Reformu ve Gümrük Kanunu başta olmak üzere komisyonlarda bulunan birçok tasarıyı ele alıp sonuçlandıracağını vurgulayarak yeni yasama döneminin hayırlara vesile olmasını diledi. Karahocagil 2,5 aylık tatil sürecinde Amasya genelinde durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam ettiğini belirterek şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımızın da önemle arz ettiği gibi ‘Önce Milletim, Önce Memleketim’ demeyen hiç kimsenin bu kutlu kurumun çatısı altında yer almaya hakkı olmadığını belirtmeliyim. Türkiye’nin en büyük gücü, milletiyle ve onu temsil eden kurumlarıyla sergilediği birliktir, beraberliktir, dayanışmadır. Bu öyle bir güçtür ki ne parayla, ne teknolojiyle ne de diğer imkânlarla kıyas kabul eder. Gelinen nokta itibariyle elbette ki sorumluluklarımızın farkında ve bilincindeyiz. Bu çatı altında asla yılgınlığa, yorgunluğa ve rehavete düşmeyeceğiz. Amasya’mız ve ülkemizin geleceği için aklını ve vicdanını karanlık güçlere prangalamamış, en alt birimlerimizden en üst kademesine kadar millet, memleket ve Amasya sevdalısı tüm paydaşlarımızla birlikte el ele vererek, zaman mefhumu tanımadan, gücümüzün son raddesine kadar çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız… Her daim ve her halûkârda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Rabbim cümlemizin işlerini kolay eylesin, yâr ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.